MENU

  • Grillet surdejsbrød & aioli 25
  • Nocellara oliven 35
  • Charcuterie 125
  • Østers med grillet piquillo peber (pr. stk.) 35
  • Boquerones med hvidløg & olivenolie 75
  • Baccalá med bakskuld 65
  • Muslinger i escabeche med fennikel,
    aioli & croutoner
    120
  • Okselårtunge med tunsauce & kapers 125
  • Gnocchi med parmesansauce & trøffel 160
  • Knivmuslinger, peber, laurbær & persille 125
  • Lange med kartofler, salsiccia & oliven​ 165
  • Pappardelle med anderagout & pecorino 160
  • Pluma med padrons & karamelliseret hvidløg 225

  • Citronsorbet med vodka & olivenolie 70
  • Hasselnøddeis & espressokaramel 65
  • Gratineret gedeost med rosmarin & druer 95

8 serveringer 425

5 vinglas menu 400

Patatas bravas
Baccalá med røget paprika
Boquerones med hvidløg , chilli & olivenolie
Grillet surdejsbrød & aioli

Muslinger i escabeche med fennikel, aioli & croutoner
Risotto med n’duja, blæksprutte & merian
Pappardelle med salsiccia ragu & pecorino
Blodappelsinskage med dulceis & curaçao