MENU

  • Grillet surdejsbrød & aioli 25
  • Nocellara oliven 35
  • Charcuterie 125
  • Østers med grillet piquillo peber (pr. stk.) 35
  • Boquerones med hvidløg & olivenolie 75
  • Baccalá med bakskuld 65
  • Muslinger i escabeche med fennikel,
    aioli & croutoner
    120
  • Okselårtunge med tunsauce & kapers 125
  • Gnocchi med parmesansauce & trøffel 160
  • Knivmuslinger, peber, laurbær & persille 125
  • Risotto med 'nduja, blæksprutte & merian 170
  • Pappardelle med dådyrragu & parmesan 160
  • Lammekotelet med firolaro & karamelliseret hvidløg 220

  • Citronsorbet med vodka & olivenolie 70
  • Hasselnøddeis & espressokaramel 65
  • Gratineret gedeost med rosmarin & druer 95

7 serveringer 450

Brød & olivenolie
Boquerones, hvidløg, chilli & aioli
Grillede løg, fetacreme, harissa, boghvede & merian
Råmarineret hamachi med persille, fennikel & umodne ferskner
Stracciatella med grønne asparges & salsa verde
Hvide asparges, mangalica skinke, parmesansauce & trøfler
Kuller med hestebønner, lardo, spinat, ærter og muslingesauce
Vaniljeis, rabarbersorbet & pistacie