MENU

  • Grillet surdejsbrød & aioli 25
  • Nocellara oliven 35
  • Charcuterie 125
  • Østers med sort peber & rødvinseddike (pr. stk.) 35
  • Boquerones med hvidløg & olivenolie 75
  • Baccalá med bakskuld 65
  • Muslinger i escabeche med fennikel, aioli & croutoner 120
  • Carpaccio med pebermayonnaise, radicchio, parmesan & balsamico 125
  • Gnocchi med parmesansauce & trøffel 135
  • Risotto med jomfruhummer, piment & safran 165
  • Rødfisk med tomat, chorizo, merian & hvide bønner 165
  • Pluma med majs, kantareller & karamelliseret hvidløg 200

  • Vaniljeis, figner, pekanødder & sherry 80
  • Citronsorbet med vodka & olivenolie 70
  • Hasselnøddeis & espresso 65
  • Gratineret gedeost med rosmarin & druer 90
  • Grillet surdejsbrød & aioli 25
  • Nocellara oliven 35
  • Charcuterie 125
  • Østers med sort peber & rødvinseddike (pr. stk.) 35
  • Boquerones med hvidløg & olivenolie 75
  • Baccalá med bakskuld 65
  • Muslinger i escabeche med fennikel,
    aioli & croutoner
    120
  • Carpaccio med pebermayonnaise, radicchio,
    parmesan & balsamico
    125
  • Gnocchi med parmesansauce & trøffel 135
  • Risotto med jomfruhummer, piment & safran 165
  • Rødfisk med tomat, chorizo, merian
    & hvide bønner
    165
  • Pluma med majs, kantareller
    & karamelliseret hvidløg
    200

  • Vaniljeis, figner, pekannødder & sherry 80
  • Citronsorbet med vodka & olivenolie 70
  • Hasselnøddeis & espresso 65
  • Gratineret gedeost med rosmarin & druer 90

7 serveringer 425

Charcuterie
Baccalá med bakskuld
Boquerones med hvidløg & chili
Grillet surdejsbrød & aioli

Muslinger i escabeche med fennikel, aioli & croutoner

Rødfisk med tomat, chorizo, merian & hvide bønner

Pluma med majs, kantareller & karamelliseret hvidløg

Vaniljeis, figner, pekannødder & sherry