Frank og Polly søger souschef til ny restaurant 

Frank og Polly åbner ny restaurant i det gamle pakhus på Frederiksberg, med fokus på fisk, skaldyr og grønt.

Som souschef vil du varetage følgende opgaver: ledelse, fordeling, optimering af vagtplan, økonomistyring, varebestilling, opretholdelse af kvalitet samt renlighed. Samtidig med at du laver mad og kører service, skal du motivere holdet og briefe med gulvet omkring aftenens service. Der vil løbende være menu-skift i forbindelse med sæsonerne, hvor du vil deltage i udviklingen af retter og opskrifter samt dertilhørende økonomi. Succesen er at køre en aften med fantastisk mad, serveret til tiden i godt humør og med glade kollegaer, som føler sig motiveret, inspireret og anerkendt i dit selskab.

Hvem er du?

Vi forventer, at du har flere års erfaring i branchen.
Du skal være udlært kok og have indsigt i, hvordan du får dine kollegaer til at præstere som en del af et hold. Holdet er internationalt, så du skal kunne tale og forstå både dansk og engelsk.  Udover det forventer vi følgende:

• Du er faglært kok med god erfaring samt et smittende godt humør.
• Du er en dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen
• Du er en inspirerende leder og en dygtig købmand med lysten til at lære nyt
• Du kan lide at gå forrest for et team, som leverer hver dag, og du holder altid hovedet koldt
• Du er konkurrenceminded og trives med KPI-målinger på din og holdets performance
• Du er vant til travlhed og stor volumen samt klar på at omstille dig, når det kræves
• Du er iderig og kreativ og vil gå ekstra langt for at sikre en oplevelse udover forventningerne for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

Hos os finder du et stærkt bagland klar til at hjælpe dig med at blive dygtigere og endnu mere succesfuld. Vi har specialister i finans, HR, marketing og salg, der alle står klar til at hjælpe og støtte dig i din nye rolle. Det samme gør din køkkenchef, som du vil referere til i det daglige. Du bliver også en del af et allerede fantastisk hold ude på restauranten, der glæder sig til at møde deres nye kollega.

Vi tilbyder derudover pension, helbredssikring, gode udviklingsmuligheder, et godt fællesskab, en god løn, der matcher dine kvalifikationer og en masse gode personalefordele til blandt andet at besøge vores andre restauranter med god rabat.

Ansøgningsfrist:

Vi læser ansøgninger løbende og besætter rollen, hvis den rigtige dukker op. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted.

Tiltrædelse:

Snarest muligt, men vi er fleksible, hvis du er den helt rigtige.

Har du spørgsmål om stillingen?  Kontakt driftschef Anders P. Hansen på anders.hansen@restaurantfrank.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!